Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Veelgestelde vragen (FAQs) van Klanten
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Veelgestelde vragen (FAQs) van Klanten

2023-09-06

Het laatste nieuws van het bedrijf over Veelgestelde vragen (FAQs) van Klanten

 

Onlangs, hebben wij vele vragen over onze producten en diensten van cliënten ontvangen, zodat in deze inhoud, gaan wij 5 te beantwoorden vragen selecteren.

 

(Q1 doe) u kerels hebben een fabriek om de efficiënte productie van zirconiumdioxydeblokken te verzekeren?

Ja, heeft Audental drie die fabrieken in Shanghai, Qinghuangdao en Tchang-cha voor de efficiënte productie van zirconiumdioxydeblokken worden gevestigd en keurt industrie-leidende materiaal en productietechnieken goed om de geavanceerde prestaties van onze producten te verzekeren.

Het productielijnproces van zirconiumdioxydeblokken omvat: het mengen zich, het droge drukken, het isostatic drukken, pre-sintert, het draaien, druk en verpakking.

 

 

(Q2) hoe u de kwaliteit van uw producten kunt waarborgen?

Audental heeft kwaliteitscontroleprocedures om de constante hoogte te verzekeren - kwaliteit van Audental-zirconiumdioxydeblokken, en onze producten van het zirconiumdioxydeblok zijn door verscheidene zuiverheidstests, gegaan en door diverse nationale en internationale agentschappen, zoals FDA, Ce, ISO, TUV en CFDA verklaard.

 

 

(Q3) verleent u OEM en ODM de Diensten?

Wij verlenen OEM en ODM de diensten voor klanten voor al onze types van zirconiumdioxydeblok. Van allen in Één 3D Pro Tandzirconiumdioxyde blokkeert het Blok, aan het Multilayer Zirconiumdioxyde en het Pre In de schaduw gestelde Zirconiumdioxyde blokkeert enz. Allen u moet doen moet ons uw bedrijfembleem verzenden en andere vereisten, plus ons team zullen ook helpen bij het verpakkingsontwerp.

 

(Q4 doe) u kerels bijwonen tentoonstellingen die ik kan bezoeken?

Ja, maken wij tot het een prioriteit om zeer belangrijke globale tandtentoonstellingen bij te wonen het hele jaar door, dit jaar wij Laboratoriumdag in Chicago de V.S., IDS in Keulen Duitsland, IDEX in Istanboel Turkiye, Tand Zuid-China in Guangzhou China, Chinees Tand in Peking China en VIDEC in Hanoi Vietnam bijwoonden, en wij gaan Tandexpo Rusland in Moskou in September bijwonen.

U kerels bent welkom om onze cabine te bezoeken, als u meer details, gelieve ons een bericht te verzenden nodig hebt, zullen wij uit binnenkort bereiken.

 

(Q5) verstrekt u vrije steekproeven?

Over het algemeen, als het uw eerste aankoop is, ja kunnen wij vrije steekproeven aan u verstrekken, vrij voelen opdracht te geven tot.

 

 

Voor doorbladert meer informatie over onze producten en diensten, gelieve onze website of ons direct te contacteren.

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons