Bericht versturen
Thuis >

Audental Bio-Material Co., Ltd Bedrijfprofiel

Audental Bio-Material Co., Ltd
Audental Bio-Material Co., Ltd
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Bedrijfssoort:

Fabrikant

Merken:

Audentaal

Nr van Werknemers:

80~100

Jaarlijkse Verkoop:

6000000-8000000

Oprichtingsjaar:

2007

De uitvoerpc:

80% - 90%

Inleiding

Opgericht in 2007, is Audental een van de pioniers van digitale tandheelkundige oplossingen in China, gespecialiseerd in tandheelkundige edelmetaallegeringen en betrouwbare zirconieblokken.Met productiefaciliteiten in de Chinese stad ShanghaiAudental's tandheelkundige zirconieblokken en metalen legeringen zijn gecertificeerd met CE0197 en FDA.

 

Audental heeft de Japanse zirconieproductietechnologie ingezet om keramische tandheelkundige zirconieblokken van hoge kwaliteit te produceren.die de strenge tests van de Chinese Food and Drug Administration hebben doorstaan en het registratiecertificaat voor medische hulpmiddelen van China hebben gekregen.

 

Audental zet zich in voor tandheelkundige biomaterialen, met bijzondere aandacht voor edelmetaallegeringen en bioceramische materialen.high-end productie, nauwkeurigheid en innovatie, creëert Audental een superieure waarde voor klanten en levert hoogwaardige diensten.

 

Audental zorgt voor de consistente fabricage van veilige, precieze, professionele en hoogwaardige tandheelkundige eindproducten door middel van geavanceerde technologie, state-of-the-art productie- en testprocedures.en een strikt en geavanceerd kwaliteitsmanagementsysteem.

Service

Als toonaangevende tandheelkundige materiaal fabrikant,we streven ernaar innovatieve tandheelkundige producten en diensten te leveren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen en we doen dit door nauwe partnerschappen met onze klanten te ontwikkelen, waardoor wij meer precieze en tijdige diensten leveren, terwijl wij ervoor zorgen dat wij de beste werkomstandigheden en -omgeving voor onze werknemers bieden. 

Geschiedenis

Audental is de eerste edel metaallegeringen en de betrouwbare zirconiumdioxydefabrikant in China sinds 2007, verklaard door TUV, CE0197, FDA, CFDA (NMPA) & ISO.

Ons Team

Ons team bestaat uit zeer ervaren professionals die zich volledig inzetten voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige en creatieve tandheelkundige oplossingen, waarbij klantgerichtheid de kern vormt van de bedrijfswaarden van Audental.

 

CHINA Audental Bio-Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0      CHINA Audental Bio-Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Als toonaangevende tandheelkundige materiaal fabrikant,we streven ernaar innovatieve tandheelkundige producten en diensten te leveren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen en we doen dit door nauwe partnerschappen met onze klanten te ontwikkelen, waarbij wij meer nauwkeurige en tijdige diensten aanbieden en er tegelijkertijd voor zorgen dat wij de beste werkomstandigheden en -omgeving voor onze werknemers bieden.

 

Waardecreatie is de kern van ons team van professionals, terwijl ze proactief betrokken zijn bij uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, met behulp van expertise uit meerdere disciplines,Terwijl we kosteneffectieve tandheelkundige oplossingen aan onze klanten bieden.

      

CHINA Audental Bio-Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2      CHINA Audental Bio-Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

 

 

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons