Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Audental Bio-Material Co., Ltd 86--18528036065 Info@audentalzir.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Audental Bio-Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Audental Bio-Material Co., Ltd
 • Type Business

  Fabrikant

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  Audentaal

 • Aantal werknemers

  80~100

 • Jaarlijkse omzet

  6000000-8000000

 • Opgericht Jaar

  2007

 • Export pct

  80% - 90%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86--18528036065

Inleiding

Audental is in 2007 opgericht en is een van de pioniers in China in de productie van tandheelkundige edelmetaallegeringen en betrouwbare zirconieblokken.met productiefaciliteiten in de Chinese stad Shanghai, Qinhuangdao en Changsha, die allemaal voldoen aan ISO13485, terwijl de tandheelkundige zirconieblokken en metaallegeringen zijn gecertificeerd met CE0197 en FDA.

Audental heeft de Japanse zirconia-productietechnologie overgenomen om keramische tandheelkundige zirconiablokken van hoge kwaliteit te produceren.die de strenge tests van de Chinese Food and Drug Administration heeft doorstaan en het registratiecertificaat voor medische hulpmiddelen van China heeft gekregen.

Audental is toegewijd aan het gebied van tandheelkundige biomaterialen en richt zich in het bijzonder op edelmetaallegeringen en bio-keramische materialen.high-end productie, nauwkeurigheid en innovatie, creëert Audental een superieure waarde voor klanten en levert hoogwaardige diensten.

Audental zorgt voor de consistente productie van veilige, precieze, professionele en hoogwaardige tandheelkundige eindproducten door middel van geavanceerde technologie, geavanceerde productie en testprocedures,en strenge en geavanceerde kwaliteitsmanagementsystemen.

 

Geschiedenis

Audental is de eerste edel metaallegeringen en de betrouwbare zirconiumdioxydefabrikant in China sinds 2007, verklaard door TUV, CE0197, FDA, CFDA (NMPA) & ISO.

Dienst

Als toonaangevende fabrikant van tandheelkundig materiaal, we streven naar het levereninnovatieve tandheelkundigeProducten De Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen.vergunningenverwachtingenEn dat doen we door nauwe partnerschappen met onze klanten te ontwikkelen, om meer precieze en tijdige diensten te leveren,Zorg ervoor dat we de beste werkomstandigheden en -omgeving voor onze werknemers bieden. 

Ons Team

Ons team wordt samengesteld uit hoogst ervaren beroeps volledig geëngageerd aan het voorzien van hoogte - kwaliteit en creatieve tandoplossingen, van cliëntnadruk bij de kern van de Collectieve Waarden van Audental.

Als prominente tand materiële fabrikant, streven wij ernaar om innovatieve tandproducten en de diensten te leveren die de verwachtingen overschrijden van onze cliënt en wij dit door dichte vennootschappen met onze cliënten te ontwikkelen doen, die de nauwkeurigere en op-geschikte diensten leveren, terwijl het ervoor zorgen wij de beste arbeidsvoorwaarden en het milieu voor onze werknemers verstrekken.

De waardeverwezenlijking is bij de kern voor ons team van beroeps, tegelijkertijd proactively in dienst nemend in uitgebreide onderzoek en ontwikkeling, die deskundigheid van veelvoudige disciplines gebruiken, terwijl het verstrekken van rendabele tandoplossingen aan onze cliënten.

 

China Audental Bio-Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Audental Bio-Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Audental Bio-Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2China Audental Bio-Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

China Audental Bio-Material Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4