Bericht versturen
Thuis >

Audental Bio-Material Co., Ltd Bedrijfprofiel

Fabriekstocht
Productielijn

 

Audental richt zich op CAD/CAM-materialen zoals zircone, SLM-poeder, PMMA, was, titanium schijf, CoCr schijf,etc. en neemt toonaangevende apparatuur en productietechnieken aan om de geavanceerde prestaties van onze producten te garanderen.

 

Het productieproces omvat: mengen, droge persing, isostatische persing, pre-sinteren, draaien, drukken en verpakken.

 

1- Vermenging:Tijdens dit proces worden verschillende zirconiepoeders gecombineerd en wordt de sensorische kleurverdeling van het eindpoeder constant en gelijkmatig gehouden.

 

2Droge persing:Het gaat om de eerste vorming van het zirconiepoeder.

 

3Isostatisch drukken:Maak het drooggeperste product tot een bepaalde grootte, dichtheid, sterkte, enz.

 

4Voorsintering:Verhoog de sterkte en compactheid van het product dat uit het isostatisch persproces komt.

 

- Vijf.Draaien:Na bewerking moet worden gewaarborgd dat de vooraf gesinterde producten aan de vereiste afmetingen voldoen en dat het oppervlak vlak en glad is.

 

6.Afdrukken:Print logo's, patronen en bewaar productinformatie op het oppervlak van gedraaide artikelen.

 

- Zeven.Verpakking:Zorg ervoor dat de gedrukte goederen goed worden beschermd, zodat ze niet beschadigd raken tijdens opslag en verzending.

 

Audental Bio-Material Co., Ltd fabriek productielijn 0     Audental Bio-Material Co., Ltd fabriek productielijn 1

 

Audental Bio-Material Co., Ltd fabriek productielijn 2     Audental Bio-Material Co., Ltd fabriek productielijn 3

OEM/ODM

Wij bieden OEM-services voor klanten.We hebben een breed scala aan producten: Dental Zirconia Block, Multilayer Zirconia Blocks, Pre Shaded Zirconia Blocks, Lithium Disilicate Blocks, Dental Wax Discs, Dental Titanium Discs en Cobalt Chrome Blocks.Tegelijkertijd kunnen we ook materialen leveren voor tandheelkundige laboratoria: Zirconia Freesboor, Zirconia Polijstboor, Zirconia Freesboor en Dental Lab Equipment.

Onderzoek en ontwikkeling

Onze O&O (Onderzoek en ontwikkelingHet team bestaat uit zeer ervaren professionals in de tandheelkundige industrie, die zich volledig inzetten voor het leveren van innovatieve en creatieve tandheelkundige oplossingen.Het gebruik van expertise uit verschillende disciplines, het leveren van kosteneffectieve tandheelkundige oplossingen aan onze klanten.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons