Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Tandheelkundige zirconiablokken: de ideale keuze voor een perfecte glimlach
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Tandheelkundige zirconiablokken: de ideale keuze voor een perfecte glimlach

2024-06-18

Het laatste nieuws van het bedrijf over Tandheelkundige zirconiablokken: de ideale keuze voor een perfecte glimlach

Wat is dat?Tandheelkundige zirconieblokken?

Tandheelkundige zirconia blokken zijn gemaakt van hoge sterkte, slijtagebestendige zirconium oxide (ZrO2), een geavanceerd tandheelkundig materiaal.Zirconia is een van de voorkeurmaterialen geworden voor moderne tandheelkundige restauratiesHet wordt veel gebruikt in zowel medische hulpmiddelen als tandheelkundige restauraties vanwege zijn onvervangbare voordelen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Tandheelkundige zirconiablokken: de ideale keuze voor een perfecte glimlach  0

Verscheidene toepassingen vanZirkoniumblokken

1Tandkronen

Vervang de beschadigde of ontbrekende tanden volledig, waardoor de tanden weer hun natuurlijke uiterlijk en functie krijgen en je glimlach weer helder wordt.

2. Tandbrücken

Een naadloze brug tussen de ontbrekende tanden, die een stabiele ondersteuning biedt terwijl de esthetiek en gezondheid van de mond behouden blijven.

3Inlegmateriaal en fineer

Precieze reparatie van kleine gebieden van tandbeschadiging of gebruikt voor esthetische restauratie, waardoor de natuurlijke glans van uw tanden.

laatste bedrijfsnieuws over Tandheelkundige zirconiablokken: de ideale keuze voor een perfecte glimlach  1     laatste bedrijfsnieuws over Tandheelkundige zirconiablokken: de ideale keuze voor een perfecte glimlach  2

Ongeëvenaarde voordelen van zirconieblokken

In vergelijking met traditionele tandheelkundige materialen hebben zirconieblokken talrijke voordelen, waardoor ze een sterrenproduct zijn in tandheelkundige restauratie:

1. Ultra-hoge sterkte en slijtvastheid

Zirconia is extreem hard, kan gemakkelijk de dagelijkse kauwdruk aan, is langdurig en is bestand tegen slijtage of breuk.

2Uitstekende biologische compatibiliteit.

Zirconia is niet giftig en ongevaarlijk voor het menselijk lichaam, veroorzaakt geen allergische reacties, waardoor het een veilig en betrouwbaar herstelmateriaal is.

3Natuurlijke esthetiek

Zirconia heeft een uitstekende doorschijnendheid en kleuraanpassingsmogelijkheden, waardoor er herstelwerkingen kunnen worden verricht die niet van natuurlijke tanden kunnen worden onderscheiden en die perfect in uw glimlach passen.

4. Corrosiebestendigheid

Zirconia heeft een uitstekende chemische stabiliteit in de orale omgeving, is bestand tegen zuur- en alkalische corrosie en zorgt voor langdurig gebruik.

Audental's3D Pro Zirconia blok: Een dubbele garantie voor kwaliteit en esthetiek

Bij het kiezen van tandheelkundige zirconieblokken zijn de 3D Pro zirconieblokken van Audental ongetwijfeld uw beste keuze:

laatste bedrijfsnieuws over Tandheelkundige zirconiablokken: de ideale keuze voor een perfecte glimlach  3

1Onovertroffen hoge doorschijnendheid.

3D Pro zirconia blokken hebben een hoge doorschijnendheid van 42%-49%, waardoor restauratie meer lijkt op natuurlijke tanden, waardoor een natuurlijke en realistische perfecte glimlach ontstaat.

2Innovatief meerlagig ontwerp

De meerlagige zirconieblokken simuleren nauwkeurig de kleur- en laagveranderingen van natuurlijke tanden, waardoor een realistischer visueel effect ontstaat en aan de hoge esthetische eisen van patiënten wordt voldaan.

3. Efficiënte CAD/CAM compatibiliteit

3D Pro zirconia blokken zijn volledig compatibel met geavanceerde CAD/CAM-technologie, waardoor hoge verwerkingsnauwkeurigheid en efficiëntie worden gewaarborgd, waardoor patiënten precieze en comfortabele herstelwerkzaamheden kunnen ondergaan.

4Uitstekende hoge sterkte.

Zelfs met een hoge doorschijnendheid behouden 3D Pro zirconia blokken een extreem hoge sterkte en duurzaamheid, waardoor het langdurig stabiel gebruik van restauraties in de mond wordt gewaarborgd.

Kies Audental3D Pro Zirconia blokkenDe natuurlijke glimlach kunstenaar!

Als een geavanceerd materiaal dat hoge sterkte, uitstekende esthetiek en goede biocompatibiliteit combineert, zijn tandheelkundige zirconieblokken de voorkeur geworden voor moderne tandheelkundige restauraties.Audentals 3D Pro zirconia blokken, met hun hoge doorschijnendheid, meerlagig ontwerp en perfecte integratie van CAD/CAM-technologie,niet alleen patiënten uitstekende esthetische effecten te brengen, maar ook een langdurige duurzaamheid en comfortabele gebruikservaring te biedenKies Audental 3D Pro zirconia blokken, en kies een glimlach die zelfvertrouwen en schoonheid combineert.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons