Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Audental Sino-Dental 2024 is onderweg
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Audental Sino-Dental 2024 is onderweg

2024-06-11

Het laatste nieuws van het bedrijf over Audental Sino-Dental 2024 is onderweg

Op 9 juni presenteerde Audental onze digitale tandheelkundige oplossingen op Sino-Dental 2024, een van's werelds grootste tandheelkundige beurzen en de meest invloedrijke tandheelkundige beurs in China.We presenteerden met trots ons bestverkopende product,3D Pro zirconieblokkenIn het kader van het project, dat in het kader van de Europese Unie wordt georganiseerd, hebben wij de mogelijkheid om de nieuwe technologieën te ontwikkelen en te ontwikkelen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Audental Sino-Dental 2024 is onderweg  0

*Sino-Dental 2024

 

Met de invoering van het 144-uurs visumvrij beleid van China is het gemak voor onze klanten om China te bezoeken sterk toegenomen.Ons team heeft zinvolle gesprekken gevoerd met tandartsen over de hele wereldWe hebben ook diepgaande gesprekken gevoerd met onze partners en productgebruikers om geoptimaliseerde producten en diensten aan te bieden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Audental Sino-Dental 2024 is onderweg  1

Laten we snel de onvergetelijke momenten herhalen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Audental Sino-Dental 2024 is onderweg  2          laatste bedrijfsnieuws over Audental Sino-Dental 2024 is onderweg  3

laatste bedrijfsnieuws over Audental Sino-Dental 2024 is onderweg  4          laatste bedrijfsnieuws over Audental Sino-Dental 2024 is onderweg  5

 

Als de grootste en meest invloedrijke tandheelkundige tentoonstelling in China is Sino-Dental uitgegroeid tot een toonaangevende tandheelkundige tentoonstelling, die zowel in China als in heel Azië een hoge reputatie geniet.

 

In deze prachtige juni, hebben we actief deelgenomen aan de voorbereidingen voor Sino-Dental om eindelijk te herenigen met onze klanten en partners.

 

Dit jaar hebben we onze producten getoond op stand N16-N17 van 9 tot en met 12 juni. Duizenden bezoekers van over de hele wereld kwamen om ons aanbod te zien, waaronderZirkoniumblokken,digitale materialen,freesburs,slijpgereedschappen, en digitale tandheelkundige oplossingen, die allemaal veel aandacht trokken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Audental Sino-Dental 2024 is onderweg  6          laatste bedrijfsnieuws over Audental Sino-Dental 2024 is onderweg  7

 

Onder onze producten,3D Pro zirconia vlekkenDaarom, om u te bedanken voor al het enthousiasme tijdens de tentoonstelling,We bieden beperkte mogelijkheden om gratis monsters te ontvangen met de aankoop van onze zirconia blokkenNeem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent.

 

Nogmaals, we willen onze hartelijke dank betuigen aan iedereen die onze stand in Beijing, China bezocht.

 

Tot in 2025!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons