Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Voordelen van het gebruik van zirconia voor tandheelkundige herstelwerkzaamheden
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Voordelen van het gebruik van zirconia voor tandheelkundige herstelwerkzaamheden

2023-09-06

Het laatste nieuws van het bedrijf over Voordelen van het gebruik van zirconia voor tandheelkundige herstelwerkzaamheden

 

In 2010 werden volledige zirconia-reparaties beschikbaar voor tandartsen.Dat veranderde de tandheelkundige industrie ten goede.Zirconia zorgt voor de sterkste tandkronen en in de afgelopen jaren hebben fabrikanten zoals Audental Bio-Material Company de doorschijnendheid van de kroon sterk verbeterd om een glazuurachtig uiterlijk te creëren.Dat betekent dat tandheelkundige restauraties van zirconia zowel natuurlijk als ongelooflijk duurzaam zijn..

 

Wat zijn dan de voordelen van het gebruik van zirconia voor tandheelkundige herstelwerkzaamheden?

 

Hier zijn enkele voordelen waarom zirconia onder tandartsen steeds populairder wordt.

  • Biedt hoge sterkte

Een van de grootste voordelen van het gebruik van zirconia ten opzichte van andere materialen is de sterkte en duurzaamheid ervan.Zirconia is gemaakt van het sterkste materiaal.Het andere beste is dat de tand zo sterk is dat de tandarts geen voorbereidingen hoeft te maken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van het gebruik van zirconia voor tandheelkundige herstelwerkzaamheden  0

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van het gebruik van zirconia voor tandheelkundige herstelwerkzaamheden  1

  • Biografie-verenigbaarheid

Veel tandartsen kiezen voor zirconia vanwege de bio-compatibiliteit, en het is minder waarschijnlijk dat het het lichaam tot een reactie of immunologische reactie zoals ontsteking aanzet.In vergelijking met andere tandheelkundige materialen, biedt zirconia een hogere compatibiliteit en is volledig veilig te gebruiken.

Zirconia wordt zelfs beschouwd als de beste keuze voor patiënten die gevoelig zijn voor metalen, en bij sommige mensen veroorzaken metalen ook allergische reacties.Zirconia kroon is bekend voor het bieden van een hogere bio-compatibiliteit zonder nadelige effecten.

  • Langlevend

Zirconia wordt beschouwd als het materiaal met de hoogste sterkte, dus het is minder waarschijnlijk dat het scheurt, afbreekt of slijt.Zirconia zal levenslang meegaan.Als de patiënten op zoek zijn naar een langdurige oplossing, dan kunnen ze kiezen voor zirconia restauratie.

  • Procedure op dezelfde dag

Als u kiest voor zirconia voor tandheelkundige restauratie, dan kan de procedure in één bezoek worden gedaan.dus het is heel gemakkelijk om de tandheelkundige freesmachine te gebruiken om het zirconia blok te frezenDit zal het aantal bezoeken aan de arts door de patiënten elimineren.

 

Voor meer informatie over zirconieblokken kunt u onze website bezoeken.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons